Vad är Zumba®?
Ett träningspass förklätt till ett dansparty med härliga latinamerikanska rytmer (bland andra Merengue, Salsa, Cumbia och Reggaton). Det är prestigelöst och alla följer instruktören efter sina egna förutsättningar. Vi dansar och har kul samtidigt som vi bränner kalorier, stärker muskler, ökar rörligheten och får endorfinerna (vårt må-bra-hormon) att flöda.

Vem kan vara med och dansa Zumba®?
I stort sett alla från 12 år och uppåt. Passet är utformat så att både nybörjare och mer erfarna deltagare ska kunna hänga med och ha roligt.

Hur funkar det med pass via Zoom?
Efter anmälan får du en bekräftelse med en länk och lösenkod. Några minuter före passet loggar du in – viktigt att du skriver både för- och efternamn så vi vet vilka som varit med. Lyckas du inte ändra utan det står t ex “Min Iphone” så skicka ett mejl till oss och tala om att det är du.
Viktigt att du har en stabil internetuppkoppling. Vi tycker det är roligt om du har kameran på, men det är inget måste. Skulle det “lagga” under passet kan det hjälpa att stänga av din kamera eller att lämna mötet och gå in igen. Din mikrofon ska vara avstängd under passet.

Vad kostar det?
Det kostar 60 kr/pass eller 350 kr för hela perioden (6 veckor – 2 dagar/vecka).

Måste man anmäla sig?
Ja, det är så ni får er personliga länk och vi behöver få era kontaktuppgifter.
Man behöver bara anmäla sig en gång per period.

Hur anmäler man sig?
Fyll i formuläret under Anmälan.

Kan man få spellistan?
Vi publicerar den aktuella spellistan under Våra pass och priser. Vissa låtar är specifika för Zumba®, vilket gör att det kanske inte går att hitta exakt samma version på Spotify eller Itunes. Vi får tyvärr inte dela med oss av dessa.