Vad är Zumba®?
Ett träningspass förklätt till ett dansparty med härliga latinamerikanska rytmer (bland andra Merengue, Salsa, Cumbia och Reggaton). Det är prestigelöst och alla följer instruktören efter sina egna förutsättningar. Vi dansar och har kul samtidigt som vi bränner kalorier, stärker muskler, ökar rörligheten och får endorfinerna (vårt må-bra-hormon) att flöda.

Vem kan vara med och dansa Zumba® Fitness?
I stort sett alla från 12 år och uppåt. Passet är utformat så att både nybörjare och mer erfarna deltagare ska kunna hänga med och ha roligt.

Vad kostar det?
Se aktuella priser under Våra pass och priser.

Kan man betala per gång?
Absolut, i mån av plats. Det blir dock alltid billigare att betala för hela terminen om du tänker gå flera gånger, eftersom du då också har möjlighet att ta igen eventuellt missade pass.

Kan man ta igen missade pass?
Ja, i mån av plats kan man som terminsbetalare om man är sjuk eller bortrest någon vecka, ta igen det passet på någon av de andra orterna under terminen.

Måste man anmäla sig?
Ja, vi behöver få in anmälningar så att vi vet att vi blir tillräckligt många för att kunna starta upp passet, dessutom behöver vi ha era kontaktuppgifter för att kunna meddela om något pass blir inställt.
Om du anmält dig till hel termin så kommer du få en faktura via ett separat mejl.

Kan man få prova på innan man bestämmer sig?
Absolut, har du aldrig dansat Zumba® med oss är du välkommen att prova ett pass gratis i mån av plats. Hör då av dig via mejl, så vi vet att du kommer och kan ge besked om det finns plats på passet.

Hur anmäler man sig?
Fyll i formuläret under Anmälan.

Behöver man meddela om man inte kan komma ett pass?
Det är inget måste, men ni får gärna meddela förhinder. Det är alltid bra att veta om någon inte kommer. Då kan någon som vill ta igen ett missat pass eller någon som vill gå drop-in få möjlighet att göra det.

Kan man få spellistan?
Vi publicerar den aktuella spellistan under Våra pass och priser. Vissa låtar är specifika för Zumba®, vilket gör att det kanske inte går att hitta exakt samma version på Spotify eller Itunes. Vi får tyvärr inte dela med oss av dessa, men ofta går de att hitta på YouTube.

Kan jag använda friskvårdsbidraget?
Ja, de flesta arbetsgivare godkänner Zumba®. Du lämnar då in fakturan tillsammans med ett betalningsbevis (från banken) till din arbetsgivare.